Tábor a tričko ZADARMO!

Tábor a tričko ZADARMO!

Pripravili sme si pre Vás jedinečnú akciu! Od 15. apríla do 30. apríla si stačí objednať jeden z nasledujúcich táborov a táborové tričko pre Vaše dieťa Vám pribalíme ZADARMO.


Je to jednoduché - vyberte pre Vašu ratolesť jeden z týchto obľúbených táborov a pri objednávke nezabudnite zadať kupón “taborovetricko”.



EINSTEINOVI UČENCI


Aj vás vyčerpávajú nekonečné a stále sa opakujúce otázky vašich malých zvedavcov? Prihláste ich do tábora Einsteinovi učenciVedomostno – zábavný denný letný tábor šitý na mieru všetkým zvedavým a po záhadách dychtiacim deťom. Deti sa dozvedia a získajú vedomosti, ktoré niekedy prekvapia aj nás dospelých.


Tábor objednáte TU.



VESELÉ KRPCE


Slovenský folklór  je krásny a rozmanitý. Prihláste Vaše ratolesti k nám a my im ukážeme tradičné tance či remeslá v jedinečnom tábore v spolupráci s DFS Kobylka.


Tábor objednáte TU.



LETO S KOCKAMI LEGO®


Tábor s kockami LEGO®? Áno! Pripravili sme pre deti zábavné chvíle s obľúbenými kockami LEGO® počas letných prázdnin. Zažijú množstvo zábavy, nájdu si nových kamarátov a zdokonalia si technické zručnosti.


Tábor objednáte TU.



PO ANGLICKY S WATTSENGLISH


Po anglicky s Wattsenglish! Poďte spolu s nami na dobrodružnú cestu počas prázdninových týždňov formou hry a v anglickom jazyku. Navyše, zažijeme množstvo zábavy s naším bohatým programom, v ktorom využijeme našu tvorivosť a fantáziu. Pripútajte sa, štartujeme!


Tábor objednáte TU.



PO NEMECKY S KIKUS


Po nemecky s Kikusom! Zabaviť sa a zároveň sa naučiť nemčinu formou hry? V tomto tábore je to možné. Deti využijú pri učení svoju tvorivosť a fantáziu a navyše zažijú veľa zábavy pri bohatom programe.


Tábor objednáte TU.



Akcia platí od 15. apríla do 30. apríla pre vybrané tábory, uvedené vyššie.