Pripravili sme úplne nové tábory!

Pripravili sme úplne nové tábory!

Milí rodičia, 

každý rok tvoríme nové tábory na základe Vašich požiadaviek a záujmu. Ani tentoraz tomu nie je inak a do našej ponuky pribudlo hneď niekoľko horúcich noviniek, na ktoré sa môžete počas leta tešiť. Pozrite si podrobné programy nových táborov a nezabudnite Vášmu dieťaťu zabezpečiť miesto v jeho vysnívanom tábore včas.

 

Krížom Krážom so Slovaklines


Holá, holá – leto volá! Prinášame vám horúcu NOVINKU tohto leta! Krížom – krážom je exkluzívny denný tábor, počas ktorého budú deti s nami cestovať za novými letnými dobrodružstvami až za hranice nášho štátu. 

S deťmi sa vydáme na objaviteľskú cestu, na ktorej si užijú dva fantastické dni plné zábavy a objavov vo Family Parku pri Neziderskom jazere. Dobrodružná cesta do ZOO Schönbrunn vo Viedni zas ponorí detí do rôznych živočíšnych ríši od Antarktídy až po trópy a odhalí im svet zvierat od tučniakov cez orangutany až po pandy veľké. Počas jedinečného týždňa si deti vychutnajú aj pohľady z hradu Hainburg i vlnky hainburgského kúpaliska či spoločné pohybové aktivity v lesoparku.

Letný denný letný tábor Krížom-krážom sme pripravili v spolupráci so Slovak Lines. Nevyhnutnou podmienkou je, aby vaše deti mali pri cestách do Rakúska platné cestovné pasy. 


Tajomstvá v Karpatoch


Máte doma dieťa, ktoré už v Bratislave v lete všetko videlo a zažilo? Prinášame vám nový letný tábor Tajomstvá v Karpatoch. Vydajte sa s nami do malebného prostredia Malých Karpát, kde odvážni malí i veľkí malokarpatskí pátrači vyriešia pomocou rébusov a indícií veľkú letnú záhadu.

Spoločne odhalíme príbeh Draka a archeologické nálezisko vo Svätom Jure, zoznámime sa s príbehom šachového génia a zahráme si šachové hry na obrej šachovnici, preskúmame pivnicu múzea, len za pomoci bateriek v Pezinku, spoznáme techniku modrotlače a navštívime aj farmu v Modre. Do sýtosti sa vyšantíme aj vo vodách kúpaliska a zasúťažíme si v rôznych športových aktivitách.

Tento denný tábor sme pre vás pripravili exkluzívne s Malokarpatským múzeom v Pezinku

Odovzdanie a vyzdvihnutie detí je možné v Pezinku aj v Bratislave. Ak dieťa budete odovzdávať a vyzdvihovať a Pezinku, prosím uveďte túto skutočnosť do poznámky – cena je v tomto prípade 124 €.



 

Dúbravské zvieratká


Zvieratká máme všetci radi, preto sme tento náš denný letný tábor zamerali práve na ne. Deti počas týždňa navštívia ZOO Bratislava, kde nakŕmia a veľa sa dozvedia o kontaktných zvieratkách. Jeden deň sa spoločne vyberieme do Slobody zvierat, kde vyvenčíme psíkov a na ďalší deň navštívime zvieratká na gazdovskom dvore.

Malým prekvapením budú naše prítulné zvieratká – morské prasiatko a zajačik, o ktoré sa počas celého týždňa vzorne postaráme.

Popri spoznávaní a starostlivosti o zvieratká, sa deti do sýtosti vyšantia na kúpalisku, zažijú pravú opekačku,  či si zasúťažia v miniolympiáde. Na konci tábora sa milo rozlúčime a z tábora si okrem nových kamarátov, odnesieme aj  príjemné spomienky na všetky zvieratká. 


Včielky z Devína


Pre veselých drobcov z Devína a okolia sme pripravili nový denný tábor Včielky z Devína. Krásna devínska príroda a pestrý program, ktorý je nabitý rôznymi aktivitami vám zaručia, že vaše deti sa v tomto letnom tábore zaručene nudiť nebudú.

Spoločne vystúpime po turistickom chodníku na Devínku Kobylu, navštívime včeliu farmu, kde si pochutíme na sladkých medoch, preskúmame skameneliny na Sandbergu, na bicykloch sa vyberieme až k Mostu Slobody, zabavíme sa v lanovom parku Tarzánia a navštívime i MiniZoo. Počas týždňa sa zahráme i na vedcov a vyrobíme si sliz či kaleidoskop, vytvoríme si dielka z prírodných materiálov pomocou techniky frotáže a zasúťažime v miniolympiáde.