Posledné voľné miesta v táboroch!

Posledné voľné miesta v táboroch!

Posledné voľné miesta v táboroch!


Milí rodičia, pridávame najobľúbenejšie denné tábory! Nenechajte si ujsť pestrý mix letných aktivít, ktoré sme pre veľký záujem ešte pridali pre vaše deti do posledného prázdninového týždňa. Ak máte doma budúceho vlogera, zapáleného minecrafťáka, starostlivého chovateľa zvieratiek či veselú mladú dámu, pre každého sa niečo nájde!

A nezabudnite, že pri všetkých nižšie vybraných táboroch môžete použiť kupón "poslednemiesta" vďaka, ktorému získate zľavu 14eur!



Mladý Youtuber–  Povzbuďte deti v lete v ich YouTube záľube. Počas táborových dní plných zábavy si každé dieťa vytvorí svoj YouTube kanál, naučí sa ho spravovať a napĺňať obľúbenými témami. Z drobcov sa Stanú scénaristi a pripravia  si nielen scenár, ale i natáčaciu scénu. Naučía sa spracovať grafiku, videoformát, pracovať so softvérami. Každý si vytvorí svoje prvé youtube video. Na záver týždňa nebude chýbať najkreatívnejšia prezentácia detských výtvorov.

OBJEDNAŤ TÁBOR


 

LEGO®  Minecraft– Obľúbenú hru Minecraft sme spojili s kreatívnou stavebnicou LEGO®,  aby sme umožnili drobcom zrealizovať si svoje predstavy a sny. Na deti čaká plných päť dní jedinečnej tvorivosti, počas ktorých sa naučia ako fungujú sopky, zoznámia sa s vesmírom, postavia si čo najvyššiu LEGO® vežu – a to nie je ani z ďaleka všetko. Zároveň im kažpdý deň vytvárame priestor na relaxáciu a pohyb na čerstvom vzduchu.

OBJEDNAŤ TÁBOR


 

Hravé zvieratká–  Posledné letné prázdninové dni premeníme vašim deťom na neobyčajné dobrodružstvo s hravými zvieratkami. Vaši drobci zažijú dva dni v jedinečnej atmosfére zoologickej záhrady a ponoria sa s nami do sveta zvierat od kozorožcov cez medvede až po ľudoopov. Dozvedia sa mnoho zaujímavého zo života včiel a ich šikovné ruky si vyrobia aj sviečky z vosku. Počas celého týždňa sa budeme spoločne starať o našich drobných pohladkaniačakajúcich kamarátov – škrečka Alberta a zajačika Monu. Program deťúrencom v tomto dennom tábore spestríme vozením na koníkoch, ukážkou kynologického výcviku psíkov a tvorivými aktivitami.

OBJEDNAŤ TÁBOR


 

Svet mladých dám– Pre všetky dievčatá, slečny či mladé dámy máme denný tábor, ktorý je hravou formou popretkávaný módou, etikou, pohybom a tancom. Vaše dievčatká si vyrobia vlastný šperk a oboznámia sa, ako šperky správne nosiť. Zorientujú sa v štýloch česania, starostlivosti o nechty a oboznámia sa i s kalokagatiou. Nakoniec sa prejdú aj po módnom móle, získajú krásne a štýlové fotky a určite veľa kamarátok.

OBJEDNAŤ TÁBOR


 

Aj posledné prázdninové dni môžu byť pre vaše deti nezabudnuteľné - plné dobrodružstiev, nových priateľstiev a zážitkov. Stačí, keď využijete našu finálnu letnú ponuku denných táborov.

 

Váš tím dennetabory.sk