Leto s kockami lego

Leto s kockami lego

Pre všetky deti, ktoré milujú lego, ale aj pre tie ktoré len s legom začínajú je tu tábor Leto s kockami lego. Deti budú počas celého týždňa skladať pomocou špeciálnych stavebníc Brick by Brick, vďaka, ktorý sa deti nielen zabavia, ale aj veľa naučia. Celý program je postavený na základnom princípe „learning by doing“ (učenie v procese). To znamená, že metodika je zostavená tak, že každá téma má vzdelávací cieľ. Ku každej téme sú zostavené presné inštrukcie a vlastné modelové plány, ktoré boli navrhnuté v spolupráci s inžiniermi a pedagógmi v USA a sú tematicky ladené tak, aby deti zaujali. Dieťa tak na svojej úrovni objavuje a spoznáva fyzikálne a prírodné javy, nachádza záujem a približuje sa k reálnemu životu. Vieme, že deti sa ľahšie učia hrou, a preto si u nás všetko osvojujú cez zážitok, a tým zároveň rozvíjame ich celú osobnosť.


Keďže k letu patria aj slnko a voda, okrem stavania lega na deti v tábore čaká mini olympiáda či návšteva kúpaliska delfín.

Tento program otvárame v dvoch verziách a to Leto s kockami lego mini, ktorý je určený pre deti vo veku 3-6 rokov a Leto s kockami lego určený pre deti od 6 do 10 rokov.

[ngg src="galleries" ids="39" display="basic_thumbnail"]