K MDŽ zľava 15EUR na tábory!

K MDŽ zľava 15EUR na tábory!

Medzinárodný deň žien:  15 Eur zľava pre všetky ženy na všetky denné tábory   

Viete, kde má tento ženský sviatok korene? V Spojených štátoch a v roku 1908. Tisícky žien v New Yorku bojovali za volebné právo, zvýšenie platov a skrátenie pracovnej doby. Protestom v uliciach svetovej metropoly chceli upozorniť širokú verejnosť na to, že ich práva sú tiež dôležité. 

Medzinárodný deň žien slávime 8.marca ako sviatok úcty k všetkým ženám. Je pekné si ho pripomenúť a všetkým ženám, ktoré máme vo svojom okolí, urobiť radosť. Dávame im tým najavo, že nám na nich úprimne záleží a sú pre nás veľmi dôležité. Neraz stačí sladká bonboniéra, vrúcne objatie alebo kytica jarných kvetov. 

V denných táboroch máme veľa žien. 😊 Sú to ženy – maminy, babky, tety, ktoré vyberajú tábor pre svoje ratolesti. Kolektív našich vedúcich tvoria úžasné ženy – animátorky. A v neposlednom rade budúce ženy – dievčatá a slečny – deti v našich denných táboroch.  

Pre všetky ženy prinášame k ich sviatku mimoriadny darček v podobe zľavy na celú ponuku denných táborov. Od 5. marca 2024 do 12.marca 2024 si tak môžete objednať akýkoľvek letný denný tábor pre svoje dieťa so zľavou 15 eur!  

 

Pri objednávaní tábora na našom webe www.dennetabory.sk stačí, keď zadáte do objednávky kód kupónu “mdz” a zakliknete „Použiť kupón“. Zľava bude automaticky odpočítaná od základnej ceny tábora. Túto zľavu však nie je možné už ďalej kombinovať s inými zľavami, akými sú rekreačné poukazy či 2%.   

Pozrieť  si našu ponuku denných táborov  môžete TU a nezabudnite na to, že stále platí, OBJEDNAJTE TERAZ, ZAPLAŤŤE POTOM! 

Váš tím dennetabory.sk