Jarné prázdniny plné zábavy v dennom jarnom tábore

Jarné prázdniny plné zábavy v dennom jarnom tábore

Zimné prázdniny máme úspešne za sebou a na rodičov už čaká ďalšia skúška - nájsť detičkám program na jarné prázdniny. Nebojte sa, túto jar vás v tom nenecháme samých a máme riešenie ;) Dennetabory.sk si tento rok pre deti z Bratislavy a Trenčína pripravili nielen letné, ale aj JARNÉ TÁBORY .

Bratislava

Jarný Jump FUN

Deti sa zabavia na atrakciách v KidsHouse, do sýtosti sa vyskáču v Jump Aréne. Okrem toho na ne čakajú rôzne zábavné hry, experimenty a miniolympiáda. No a na záver tábora si zahráme rozlúčkový laser tag v skvelej Laser Zone!

Jarné varenie

Jedinečný denný kuchársky tábor v Bratislave je aj na jar pripravený s novými receptami a kopou zábavy. Pod vedením skúseného šéfkuchára si pripravíme rôzne chutné jedlá anglickej, ázijskej, americkej či talianskej kuchyne.

Jarní pátrači

Navštívime múzeum polície, uvidíme záchranárov pri prednáške prvej pomoci, nazrieme aj do Petržalských bunkrov a dozvieme sa viac o práci polície. Do histórie nazrieme pri ukážke historickej lukostreľby, ktorú si všetky detičky aj vyskúšajú.Takže pre všetkých, ktorí túžia po dobrodružstve – poďte s nami objavovať záhady. Povieme si na čo nám slúži DNA a daktyloskopia. Okrem toho deti čaká množstvo hier. Zmena programu vyhradená.

Trenčín

Jarné zvieratká Trenčín

Zatúlajte sa s nami už túto jar do malebného Dubodielskeho lesa, ktorý je ideálnym miestom pre vaše prázdninujúce ratolesti. V romanticky zrekonštruovanom Kaštieli Patrovec  sme pre malých milovníkov zvieratiek pripravili denný tábor Jarné zvieratká. Na vašich drobcov čaká kopec zvieratkovských zážitkov - budeme sa spoločne starať o naše malé zvieratká, zajazdíme si na koníkoch, okrem toho si zahráme rôzne hry,  zasúťažíme si a chýbať nebudú ani tvorivé aktivity.


Aktuálnu ponuku JARNÝCH táborov nájdete na našom webe dennetabory.sk