Denné tábory nájdete už aj v Trenčíne

Denné tábory nájdete už aj v Trenčíne

Vyrástli sme! Naše denné tábory nájdete už aj v Trenčíne!


Pre všetkých rodičov a ich veselé deťúrence z Trenčína a blízkeho okolia prinášame skvelú správu: Naše letné denné tábory nájdete už aj v Trenčíne!  Zatúlajte sa s nami v lete do malebného dubodielského lesa, kde sme pre detských milovníkov koní a zvieratiek pripravili nové denné tábory - Letné ródeo a  Hravé zvieratká. Areál  Kaštieľa Patrovec   je pravé  miesto pre vaše prázdninujúce ratolesti. 

 

Tieto denné tábory nájdete už aj v Trenčíne


Letné ródeo


Nechajte nazrieť vaše detičky bližšie do sveta koní a jazdenia v dennom tábore Letné ródeo. Pripravili sme pre ne jazdeckú školu.  Všetci malí i veľkí milovníci koní si tu prídu na svoje. Najprv sa s koníkom zoznámime. Dozvieme sa ako sa treba správať, čo je nebezpečné, čo má rád, ako ho môžeme hladkať a kŕmiť. Prvý deň si nacvičíme správny sed, držanie tela, ako používať ruky a nohy, naučíme sa zatočiť doľava a doprava. Druhý deň koníka povelmi pohneme a zastavíme. V ďalšom jazdeckom dni sa naučíme stehenný sed. Na štvrtý deň si všetky cviky a povely zopakujeme a pridáme nácvik stehenného sedu cez prekážky na zemi. V piatok si zajazdíme cez prekážkovú dráhu. Navyše sa naučíme starať o koníka, pripraviť ho na jazdu, vyčistiť, osedlať, ošetriť mu kopytá. Spoločne sa zahráme aj rôzne tímové športové hry a vychádzku do prírody spojíme s pravou opekačkou. :)


Hravé zvieratká


V letnom dennom tábore Hravé zvieratká čaká na vašich drobcov kopec nových zvieratkovských zážitkov. Začneme lovením a určovaním bezstavovcov v neďalekej priehrade, navštívime pána včelára, u ktorého sa dozvieme niečo nové o živote včiel, zajazdíme si na koníkoch a po celý týždeň sa budeme spoločne starať o naše malé zvieratká – morské prasiatko a zajačika. Tešíme sa na pravú táborovú opekačku a veselý zvieratkovský karneval na záver. Máme radi leto a pohyb, preto navštívime aj lanový park a kúpalisko v Trenčíne, zahráme si loptové hry a zasúťažíme v rôznych športových disciplínach v našej miniolympiáde.



Milí rodičia, príchod a vyzdvihnutie detí sme pre vás v týchto letných denných táboroch zorganizovali na dvoch miestach. Vyberte si, čo vám viac vyhovuje -  buď individuálna doprava na Kaštieľ Patrovec alebo uprednostníte odovzdanie a vyzdvihnutie detí v Trenčíne. Miesto príchodu a vyzdvihnutia vašich detí, uveďte prosím, do „Poznámky“ k objednávke denného tábora. 

 

Váš tím dennetabory.sk