Denné tábory so známkou kvality!

Denné tábory so známkou kvality!

Milí rodičia,  

spomienky na detstvo sú tie najkrajšie a najšťastnejšie spomienky, ku ktorým sa neustále my dospelí vraciame. Prvá jazda na bicykli bez pomocných koliesok, výlet s kamarátkou stopom na priehradu či výhra vo vybíjanej nad partiou z vedľajšej ulice.... Vaše i naše deti však sedia už príliš dlho doma, chýbajú im kamaráti, zážitky z ihriska, výlety za dobrodružstvami. Vráťme deťom leto, na ktoré budú spomínať. Ak už teraz rozmýšľate nad tým, ako im vyplniť čas letných prázdnin, môžete si vygoogliť rôzne ponuky detských táborov. Ako si však máte medzi nimi vybrať, keď všetky sú najspoľahlivejšie, najlepšie a najgarantovanejšie?  

K príprave, tvorbe a organizácii každého denného tábora z našej ponuky, ktorú nájdete na stránke www.dennetabory.sk pristupujeme vždy z pohľadu animácie(A), psychológie(Psy) a metodiky(M).  

APsyM je značkou kvality, ktorá reprezentuje základné tri piliere nášho prístupu:  

A = animácia, t.j. zmysluplná a cielená zábava, hry s deťmi, 

Psy = program a aktivity sú realizované na základe potrieb a veku detí, 

M = metodika, t.j. hry a táborové aktivity sú vytvorené cez optiku edutainmentových prístupov,  

programy denných táborov konzultujeme s odbornými lektormi, metodikmi a kvalifikovanými trénermi.  

Ako potom vyzerá program denného tábora vo finále? Jeden z najobľúbenejších denných táborov sú napríklad Dúbravské zvieratká. Zvieratká máme všetci radi, preto sme tento tábor zamerali práve na ne. Deti počas týždňa navštívia ZOO Bratislava, kde nakŕmia a veľa sa dozvedia o kontaktných zvieratkách. Jeden deň sa spoločne vyberieme do Slobody zvierat, kde sa dozvieme  viac o starostlivosti o domácich miláčikov a vyvenčíme aj psíkov z útulku a na ďalší deň navštívime pre zmenu zvieratká, ktoré žijú na gazdovskom dvore. Malým prekvapením pre deti budú naše prítulné zvieratká – morské prasiatko a zajačik, o ktoré sa počas celého týždňa vzorne s deťmi postaráme. Popri spoznávaní a starostlivosti o zvieratká, sa deti do sýtosti vyšantia na kúpalisku, zažijú pravú opekačku,  či si zasúťažia v miniolympiáde. Na konci tábora sa milo rozlúčime a z tábora si okrem nových kamarátov, odnesieme aj príjemné spomienky na všetky zvieratká.  

 

IMG_1107



APsyM ako základný prístup vštepujeme aj všetkým animátorom. Deťom sa v denných táboroch venujú kvalifikovaní, skúsení a vyškolení animátori. Sú pripravení každý deň zabávať všetky zúčastnené deti pri dobrodružných a tímových hrách, tak aby zvíťazila spoločná snaha a detská radosť. Proces výberu tých najkvalitnejších animátorov je náročný. Od prvotného oslovenia cez posúdenie ich doterajších skúseností, tréningy a školenia až po koučing. Sitom kvality prejdú iba najlepší, ktorí sa v lete venujú deťom.   



Ak vaše dieťa potrebuje špeciálnu diétnu stravu počas pobytu v tábore, ak váš zamestnávateľ od vás vyžaduje potvrdenie o absolvovaní tábora s presne zadefinovaným textom, ak úhradu za tábor budete platiť prostredníctvom rekreačného poukazu a potrebujete poradiť ako na to, ak si chcete uplatniť zľavu na tábor cez 2% .... vaše individuálne požiadavky sú pre nás prioritou a takto k nim aj pristupujeme.  

Takže, ak sa rozhodnete pre naše dennetabory.sk, vedzte, že si vyberáte pre svoje deti tábory, v ktorých sa hráme, zabávame, tvoríme, tancujeme či športujeme. Už 19 rokov organizujeme denné tábory, ktoré sú zárukou šťastne prežitých chvíľ, dní plných pohody a krásnych detských zážitkov. Našou vizitkou je množstvo detí, ktoré sa k nám opakovane vracia, ako aj pozitívne reakcie rodičov, ktorých deti naše tábory navštívili. Veríme, že si z pestrej ponuky našich denných táborov vyberiete a my sa už teraz tešíme na vaše deti. 😊  

Váš tím dennetabory.sk