"BAG" TO SCHOOL

"BAG" TO SCHOOL

BAG TO SCHOOL


TÁBORY Z VRECKA VON A PREZÚVKY DNU!


Bag to school Dva týždne pred začiatkom školy je nevybavený zoznam pre môjho druháčika ešte poriadne dlhý. Školská taška mu ostáva, veď ju nestihol ani vynosiť, od marca sme boli doma. Poznáte to. Papier na chladničke s výkričníkom dokúpiť, má ešte stále veľa odrážok: zošity 510, 513 , 543, 545 – z každého po 5 ks, notový zošit, perá všetkých farieb, 2 obyčajné ceruzky, pomôcky na výtvarnú výchovu, úbor na telesnú.

Samostatnou kapitolou sú u nás doma prezuvky. Odporúčané sú papuče alebo šľapky bez čiernej podrážky, nesmú to byť však tenisky. Drobcovi vyrástla noha, takže staré neprichádzajú do úvahy. Aj tak by som nenašla správnu ľavú a pravú do jedného páru. ☹ Jednoducho môj drobec minulý rok na prezuvky zabúdal, strácal ich, v skrinke sa mu nikdy dlho neohriali. Pravidelne a veľmi často sme ich márne hľadali pod skrinkami, po chodbách či v telocvični. Mám v živej pamäti slová triedneho učiteľa, že synček je inak šikovný, len keby nezabúdal na tie papuče.

Ako si teda od septembra udobríme školníka aj pani upratovačku a presvedčíme ich, že opäť nebudú s nami pobehovať po vyučovaní po celej škole a hľadať stratené školské šľapky? Odpoveď na túto otázku som našla na portáli www.dennetabory.sk 

Použili sme kupón "BAG" TO SCHOOL!


Krpcovi som dopriala na posledný prázdninový týždeň ešte denný tábor, má rád zvieratká, preto sme sa rozhodli pre Hravé zvieratká. Užije si dva dni v jedinečnej atmosfére ZOO, kde sa ponorí do sveta zvierat, dozvie sa mnoho zaujímavého zo života včiel na včelej farme a počas celého týždňa sa deti budú spoločne starať drobných kamarátov – morča Alberta a zajačika Monu. Super! K objednávke sme navyše zadarmo dostali  i vrecko na prezuvky s veľkým smajlíkom 😊 A to je koniec našim strateným školským papučiam!

Zoznam táborov je naozaj pestrý:


Zoznam top denných táborov pre deti, ktoré sú dostupné v poslednom turnuse od 24. augusta do 28. augusta je naozaj pestrý, neváhajte, vyberajte a objednávajte na www.dennetabory.sk  Po zadaní zľavového kódu „bagtoschool“ si aj váš drobec odnesie z posledného letného  tohtoročného prázdninového  dobrodružstva milú spomienku v podobe vrecka na prezuvky. Bag to school je naozaj výborný nápad pre rodičov a školopovinné deti.